Peserta akhir kempen #Mysyg

Baru-baru ini aku telah terpilih menjadi 15 peserta akhir kempen DRB-HICOM #MySyg anjuran Media Prima dan merupakan antara 5 peserta akhir bagi kategori video. Peraduan ini telah pun berakhir dan pemenangnya telah pun diumumkan pada 14 Sept lalu.

Walaupun hanya mendapat saguhati aku tetap rasa gembira dan terharu dengan hadiah saguhati kejutan dari pihak penganjur yang agak lumayan…hehe..tambahan lagi aku berpeluang berjumpa dan bergambar dgn dj radio popular Hot FM iaitu Farah Fauzana dan Faizal Ismail yang amat mesra alam dan sporting..jadila kan…hehe

Oklah..terima kasih Media Prima, dan kawan-kawan yang support undi video aku.

Inner Peace

Maybe I (we) need inner peace..

Inner peace (or peace of mind) refers to a state of being mentally and spiritually at peace, with enough knowledge and understanding to keep oneself strong in the face of discord or stress. Being “at peace” is considered by many to be healthy (homeostasis) and the opposite of being stressed or anxious. Peace of mind is generally associated with bliss, happiness and contentment.
Wikipedia

The long waiting to find a new spirit

Status

It’s been half of a year, still cannot write my first own wordpress theme.
Maybe i was too focus on my multimedia presentation project which is just finished last week. But I hope I can find my spirit back to start it again and learn about wordpress theme design.

Selamat Malam

20110526-125836.jpg
Selamat malam. Haha..saja nak bagi ada post kat blog ni. Satu lagi gambar yang dihasilkan melalui aplikasi iPhone, Phoster. Gambar latarbelakang diambil berhampiran rumah aku dan telah di filter menggunakan Instagram.